Τρόπος και κόστος αποστολής

To korivos.gr παραδίδει τα προϊόντα της παραγγελίας σας μετά από συνεννόηση είτε μέσω τηλεφώνου είτε με σημείωση που γράφει ο πελάτης στις σημειώσεις κατά την παραγγελία. Συνήθως οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 10:00 – 17:00.

Δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Το korivos.gr μεταφέρει τα προϊόντα με δική του ευθύνη:

Έτσι, δύναται:

  • Πραγματοποιηθεί παράδοση την επόμενη μέρα
  • Πραγματοποιηθεί παράδοση σε προκαθορισμένη ώρα, αν αυτό ζητηθεί μέσα στο ωράριο λειτουργίας.

Η συνήθης παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται στο διάστημα της μίας εργάσιμης ημέρας. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβάρυνση, εφόσον παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα.

Το korivos.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον πελάτη, στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων. Δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας. Το korivos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό του. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, το korivos.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικώς, προκειμένου να δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής των προϊόντων

Το korivos.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος:

  • Με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση του προϊόντος

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

  • Με αντικαταβολή και πληρωμή σε POS κατά την παράδοση του προϊόντος εφόσον το επιλέξετε.

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, χωρίς επιπλέον χρέωση με POS εφόσον το επιλέξετε στο ταμείο.

  • Με πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημά μας

Το korivos.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από πελάτη με τον οποίο εκκρεμεί δικαστική διαφορά.